Det här är Storyfire

Vi samlar människor kring berättelser – så trovärdiga och berikande att de berättas vidare.

Brand
Entertainment

Stories

Alla har en unik historia värd att berättas, så länge den presenteras på rätt sätt. Vi tror på kraften i välformulerade berättelser.

Om ditt varumärke

I varje varumärke ryms en berättelse kring något större än produkten eller tjänsten, ett tema som har kraften att beröra människor. Det är här vi börjar gräva.

Med fokus på det viktiga

Hellre tala med låg röst till någon som aktivt väljer att lyssna, än att skrika till en ointresserad. Vi hittar ämnen och vinklar vi kan jobba långsiktigt med. Våra främsta nycklar är relevans och trovärdighet.

Smart spridning

Vi arbetar alltid enligt insikten om att bra marknadsföring alltid handlar om lika delar starkt innehåll och stark distribution. Kom gärna förbi på en kaffe så berättar vi mer!

Vi hjälper till med

Strategi

Distributionsstrategi
Digital analys & planning
Research
Varumärkesstrategi
Kommunikationsstrategi
Contentstrategi
Konsultation & Workshops

Creative

Creative Direction
Regissörer
Scriptwriting
Konceptutveckling
Art Direction
Copywriting

Account Management

Projektledning
Social Media managment
Produktionsledning / logistik & leverans
Rapportering, analys & optimering

Ta kontakt

Kay Höök
Head of Brand Communication
kay.hook@storyfire.se

Drama / Documentaries

Vi brinner för berättelser som skildrar och påverkar vår samtid. Vi arbetar med dokumentärer och drama.

Tillsammans med människorna som vill dela dessa berättelser, journalisten, manusförfattaren, ögonvittnet, aktivisten, experten eller filmaren har vi kunskapen och verktygen att forma, finansiera och dokumentera storyn till högkvalitativ film med global distribution.

I det nya medielandskapet når vi ut till den stora publiken. Vi formaterar berättelserna att stå ut i mobilen såväl som i mörkret på de stora biograferna.

Vi gör

Nationella och internationella storys om angelägna ämnen som berör en stor publik.

Vi väljer

Berättelser utifrån en rad kriterier; story, angelägenhet, personer kopplade till projektet, möjlighet till finansiering och publikpotential.

Formatering

Storyfires team av producenter, manusförfattare, regissörer och strateger, formaterar produktionen så att den får rätt distributionsformat och budget.

Finansiering

Med en formaterad finansieringsprocess och ett gediget internationellt nätverk skapar vi ett snabbt genomförande.

Produktion

Storyfire har teknik, studio och kompetens och kan därför ansvara och genomföra varje led i produktionen fram till färdig produkt. Vi har tidigt i processen formaterat och planerat slutprodukten så att den fungerar såväl i mobilen som på bioduken.

Distribution

Storyfire tar ansvar för både lokal och global distribution.

Ta kontakt

Tobias Bringholm
CEO/Producer
+46 730 49 99 94
tobias@storyfire.se

Helene Adler
Producent
helene.adler@storyfire.se

Publishing / Distribution

Distribution

En central del i vår verksamhet är att säkerställa att våra produktioner når en stor publik i rätt målgrupp. När vi samlar alla våra berättelser blir innehållet enklare att hitta och ditt varumärke syns i rätt kontext.

Nå ut till din målgrupp
– på riktigt

Vi har nära relationer med tv-bolagen och har upparbetade partnerskap med de stora mediehusen. Vi känner till vilka vägar som leder till kraftfulla beslut och vilka som är cementgrå återvändsgränder. Vi ser inte bara till att du når ut till en bred och stor publik, vi säkerställer även att du når din specifika målgrupp.

Ta del av våra styrkor

Vi har gedigen erfarenhet från att skapa underhållning och berättelser som samlar stora delar av befolkningen. Hos oss finns manusförfattare som skapar berättelser som roar och berör på djupet. Men vi har också strateger som säkerställer maximal nytta av insatserna.

Våra produkter / samarbetsformer

Annonsering (pre-rolls, display banners)
Sponsring
Branded content
Brand entertainment
Scripted/Dokumentär/Redaktionellt
Native
Partnerskap
Licensavtal

Med vårt partnernätverk, som har miljontals läsare/tittare, ser vi till vi att just din berättelse når ut.

Ta kontakt

Tobias Bringholm
CEO/Producer
+46 730 49 99 94
tobias@storyfire.se

Kay Höök
Head of Brand Communication
kay.hook@storyfire.se

Johan Skog
Creative Director/Director
johan.skog@storyfire.se

Production

På Storyfire finns några av landets bästa och mest erfarna producenter och det finns även en regissörs-pool med en blandning av erfarna och nya kompetenta innehållskreatörer. Vi syr ihop det team som passar er produktion bäst.

Ni som redan känner oss vet vad vi kan tillföra. Ni som vill testa oss får gärna titta in på basen av alla projekt vi producerat för både TV och reklam. Sen vi startade Storyfire har vi bl a agerat produktionsbolag för Forsman & Bodenfors, INGO, Garbergs, Ehrenstråhle, Lowe Brindfors mfl. För TV har våra producenter varit engagerade - eller tagit fram format som Halv Åtta Hos Mig, Böda Camping, Big Brother, Vem vill bli Miljonär, Idol, Vägens Hjältar, Maria Wern - och mycket mera.

Våra producenter

På storyfire hittar du flera av landets bästa och mest erfarna producenter. Tillsammans producerar vi storys i alla format, från reklam och dokumentärt till långfilm.

Allt under ett tak

Vi har en fullskalig inhouse-modell vilket innebär att vi kan tillhandahålla allt som behövs för en filmproduktion: kameror, ljus, studio, postproduktion, redigering, ljud, animation/motion graphics etc. Önskar vi komplettera med något i respektive projekt så gör vi det enkelt med våra samarbetspartners.

Ta kontakt

Andreas Segerfeldt
Producer
+46 70 783 15 50
anderas.segerfeldt@storyfire.se

Pelle Ohrgren
Producer
pelle.ohrgren@storyfire.se

What's your story?

Let’s talk