Storyfire

Vi samlar människor kring berättelser – så trovärdiga och berikande att de berättas vidare.

Brand Storytelling

Brand Storytelling

Vill man förändra någons uppfattning och beteende på djupet så gör man det med känslor. Och det finns inget annat medium som tar dig i handen, leder dig igenom en story och får dig att känna lika starkt, som en visuell upplevelse.

Vi på Storyfire är Storytellers. Vi identifierar syftet med berättelsen, vem som ska känna vad, och varför. Sedan hittar vi den bästa storyn som visuellt gestaltar karaktärerna, budskapet och världen bäst. Storyn som är värd att berättas, och värd att minnas.

Vi hjälper till med

Strategi

Distributionsstrategi
Digital analys & planning
Research
Varumärkesstrategi
Kommunikationsstrategi
Contentstrategi
Konsultation & Workshops

Creative

Creative Direction
Regissörer
Scriptwriting
Konceptutveckling
Art Direction
Copywriting

Produktion

Projektledning
Social Media management
Produktionsledning / logistik & leverans
Rapportering, analys & optimering
Account Management

Ta kontakt

Drama / Dokumentär

Drama / Dokumentär

Vi brinner för berättelser som skildrar och påverkar vår samtid. Vi arbetar med dokumentärer och drama.

Tillsammans med människorna som vill dela dessa berättelser, journalisten, manusförfattaren, ögonvittnet, aktivisten, experten eller filmaren har vi kunskapen och verktygen att forma, finansiera och dokumentera storyn till högkvalitativ film med global distribution.

I det nya medielandskapet når vi ut till den stora publiken. Vi formaterar berättelserna att stå ut i mobilen såväl som i mörkret på de stora biograferna.

Vi gör

Nationella och internationella storys om angelägna ämnen som berör en stor publik.

Vi väljer

Berättelser utifrån en rad kriterier; story, angelägenhet, personer kopplade till projektet, möjlighet till finansiering och publikpotential.

Formatering

Storyfires team av producenter, manusförfattare, regissörer och strateger, formaterar produktionen så att den får rätt distributionsformat och budget.

Finansiering

Med en formaterad finansieringsprocess och ett gediget internationellt nätverk skapar vi ett snabbt genomförande.

Produktion

Storyfire har teknik, studio och kompetens och kan därför ansvara och genomföra varje led i produktionen fram till färdig produkt. Vi har tidigt i processen formaterat och planerat slutprodukten så att den fungerar såväl i mobilen som på bioduken.

Distribution

Storyfire tar ansvar för både lokal och global distribution.

Ta kontakt

Pelle Ohrgren
Producer
pelle.ohrgren@storyfire.se

Therese Bringholm
Manus
therese.bringholm@storyfire.se

Publishing / Distribution

Distribution

En central del i vår verksamhet är att säkerställa att våra produktioner når en stor publik i rätt målgrupp. När vi samlar alla våra berättelser blir innehållet enklare att hitta och ditt varumärke syns i rätt kontext.

Nå ut till din målgrupp
– på riktigt

Vi har nära relationer med tv-bolagen och har upparbetade partnerskap med de stora mediehusen. Vi känner till vilka vägar som leder till kraftfulla beslut och vilka som är cementgrå återvändsgränder. Vi ser inte bara till att du når ut till en bred och stor publik, vi säkerställer även att du når din specifika målgrupp.

Ta del av våra styrkor

Vi har gedigen erfarenhet från att skapa underhållning och berättelser som samlar stora delar av befolkningen. Hos oss finns manusförfattare som skapar berättelser som roar och berör på djupet. Men vi har också strateger som säkerställer maximal nytta av insatserna.

Våra produkter / samarbetsformer

Annonsering (pre-rolls, display banners)
Sponsring
Branded content
Brand entertainment
Scripted/Dokumentär/Redaktionellt
Native
Partnerskap
Licensavtal

Med vårt partnernätverk, som har miljontals läsare/tittare, ser vi till vi att just din berättelse når ut.

Ta kontakt

Tobias Bringholm
CCO
+46 730 49 99 94
tobias@storyfire.se

Produktion

Produktion

På Storyfire finns några av landets bästa och mest erfarna producenter och det finns även en regissörs-pool med en blandning av erfarna och nya kompetenta innehållskreatörer. Vi syr ihop det team som passar er produktion bäst.

Ni som redan känner oss vet vad vi kan tillföra. Ni som vill testa oss får gärna titta in på basen av alla projekt vi producerat för både TV och reklam. Sen vi startade Storyfire har vi bl a agerat produktionsbolag för Forsman & Bodenfors, INGO, Garbergs, Ehrenstråhle, Lowe Brindfors mfl. För TV har våra producenter varit engagerade - eller tagit fram format som Halv Åtta Hos Mig, Böda Camping, Big Brother, Vem vill bli Miljonär, Idol, Vägens Hjältar, Maria Wern - och mycket mera.

Våra producenter

På storyfire hittar du flera av landets bästa och mest erfarna producenter. Tillsammans producerar vi storys i alla format, från reklam och dokumentärt till långfilm.

Allt under ett tak

Vi har en fullskalig inhouse-modell vilket innebär att vi kan tillhandahålla allt som behövs för en filmproduktion: kameror, ljus, studio, postproduktion, redigering, ljud, animation/motion graphics etc. Önskar vi komplettera med något i respektive projekt så gör vi det enkelt med våra samarbetspartners.

Ta kontakt

Anna Ericsson

anna.ericsson@storyfire.se>

Pelle Ohrgren
Producer
pelle.ohrgren@storyfire.se

What's your story?